Menu

مشاوره زناشویی

نوبت دهی و پذیرش

 

شماره های تماس جهت تعیین نوبت

شعبه قلهک( شمال و شمال شرق تهران؛ قلهک- جنب مترو قلهک- مرکز مشاوره روزنه (رهیار)
02188253229-09360695153

شعبه گیشا ( غرب و شمال غرب تهران؛ گیشا- جلال آل احمد- مرکز مشاوره شیوا)

02188253229-09360695153

 

شعبه صادقیه (غرب تهران؛ ضلع شمالی ایستگاه مترو صادقیه- مرکز مشاوره فرحبخش)

02188253229-093606951530

تلفن مشاوره ای هوشمند9092301369

خدمات تخصصی ما

مشاوره ازدواج
مشاوره
 پیش از ازدواج

مشاوره خانواده
درمان اختلالات روانی و رفتاری
مشاوره تحصیلی وکنکور
مشاوره شغلی

آموزش مهارت های زندگی

مشاوره کودک و نوجوان

بازی درمانی و افزایش خلاقیت در کودکان

خدمات ما در یک نگاه

مشاوره فردی
مشاوره
گروهی
ارزیابی هوش
روانشناس کودک
ارزیابی شخصیت
برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه عموم
برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه متخصصین

آموزش والدین
همکاری با مدارس
همکاری با مهدکودک ها
انجام پروژه های تحقیقاتی

مقالات مشاوره زناشویی

ملاک های ازدواج
مرکز مشاوره

ملاک های ازدواج

ازدواج یک از مواردی است که با آرزوهای جوانان گره خورده است و افراد از کودکی و نوجوانی در مورد همسر آینده خود و زندگی مشترک فکر می کنند و خیال پردازی هایی دارند.

ملاک های ازدواج

بخش اول

 

ازدواج یک از مواردی است که با آرزوهای جوانان گره خورده است و افراد از کودکی و نوجوانی در مورد همسر آینده خود و زندگی مشترک فکر می کنند و خیال پردازی هایی دارند. در کنار اینکه ازدواج و انتخاب یک امر سلیقه ای است و به سلیقه افراد ربط دارد، توجه به نکات زیر در ازدواج بسیار مهم است؛

1.سن: اختلاف سنی، تابع شرایط اجتماعی و فرهنگی جامعه است. در کشور ما اختلاف سنی در محدوده 4-3 سال بین زوجین که مرد بزرگتر باشد را بیشتر می پذیرند. با این حال چنانچه دو شرط زیر وجود داشته باشد، از نظر روانی و رشدی، اختلاف سن مسئله مهمی برای ازدواج نیست:

-اختلاف سن برای زوج پذیرفته شده باشد و برخوردهای مردم نیز بر آنان بی تأثیر باشد.

-اختلاف سنی، در حدی نباشد که زوج در دو مرحله رشدی متفاوت باشند یعنی مثلاً یکی در جوانی (35-20) و دیگری در میانسالی (65-35) یا یکی در نوجوانی و دیگری در جوانی باشد.

2.تشابه از نظر تحصیلی، وضعیت اجتماعی، مذهبی و فرهنگی: توصیه آن است که زوج از نظر تحصیلی، وضعیت اجتماعی، فرهنگی و مذهبی، شباهت های نسبی بایکدیگر داشته باشند. اختلاف ها و تفاوت های شدید زوجین، یکی از مهمترین عوامل زمینه ساز مشکلات بعدی است. به همین دلیل توصیه می شود فردی که مذهبی است و به اصول اخلاقی اعتقاد دارد با فردی ازدواج کند که در این زمینهبا او شباهت بیشتری دارد. ازدواج چنین فردی با شخصی که توجهی به مسائل مذهبی و اخلاقی ندارد، می تواند مشکلات زیادی را در ازدواج آنان پیش آورد. همین موضوع در سایر زمینه ها نیز صدق می کند. مثلاً چنانچه فردی که معاشرتی است با شخصی ازدواج کند که منزوی و گوشه گیر است و به ارتباط اجتماعی علاقه ای ندارد، با مشکلات بسیار در زندگی مشترک خود رو به رو خواهند شد.

3.استقلال زوج از خانواده اصلی: یکی از نکات بسیار مهم ازدواج، استقلال زوج از خانواده اصلی است. هنگام ازدواج، زوج برای خود خانواده ای تشکیل می دهند که جدا از خانواده قبلی آنهاست. این خانواده جدید باید مستقل بوده و مرز مشخصی داشته باشد. گاهی اوقات مکرز این خانواده جدید بسیار ضعیف و نامشخص است و گاهی مرزی وجود ندارد که به دخالت دیگران و نارضایتی از ازدواج می انجامد.

4.اولویت ندادن به ویژگی های ظاهری: برخی جوانان به زیبایی و جذابیت اهمیت زیادی می دهند. جدا از مسائل سلیقه ای، در مجموع زیبایی و جذابیتجسمی ارزش چندانی در ازدواج ندارد. زیرا، زیبایی به دلایل مختلف از بین می رود. بهتر است اساس ازدواج بر موضوعات پایدار مانند خصوصیات شخصیتی و خصوصیات اخلاقی (ایمان، تقوا، پرهیزکاری، صداقت و راستی) سلیقه و علایق و مانند آن استوار باشد.

5. استقلال مالی: مهم است زوج بتوانند مخارج زندگی خود را تامین کنند و از این نظر، وابستگی نداشته باشند. در غیر این صورت در ازای تامین مالی زندگی، استقلال خود را از دست می دهند.

در مقالات بعدی سایر ملاک های ازدواج را بررسی خواهیم کرد. با سایت روان آوا همراه باشید. 

بخش دوم ملاک های ازدواج را مطالعه فرمایید.

 

مطلب قبلی چگونه به یک رابطه ناسالم پایان دهیم؟
مطلب بعدی ملاک های ازدواج
چاپ
32537 به این مطلب امتیاز دهید:
3.4

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x

مشاوره ازدواج

مشاوره تحصیلی

soap2day