Menu

آموزش

نوبت دهی و پذیرش

شماره های تماس جهت تعیین نوبت در مرکز مشاوره روان آوا، شعبات تهران

شعبه قلهک( شمال و شمال شرق تهران؛ قلهک- جنب مترو قلهک- مرکز مشاوره روزنه (رهیار)
02188253229-09360695153

شعبه گیشا ( غرب و شمال غرب تهران؛ گیشا- جلال آل احمد- مرکز مشاوره شیوا)

02188253229-09360695153

 

شعبه صادقیه (غرب تهران؛ ضلع شمالی ایستگاه مترو صادقیه- مرکز مشاوره فرحبخش)

02188253229-093606951530

تلفن مشاوره ای هوشمند9092301369

خدمات تخصصی ما

مشاوره ازدواج

مشاوره
پیش از ازدواج

مشاوره خانواده

درمان اختلالات روانی و رفتاری
مشاوره تحصیلی وکنکور
مشاوره شغلی

آموزش مهارت های زندگی

مشاوره کودک و نوجوان

بازی درمانی و افزایش خلاقیت در کودکان

خدمات ما در یک نگاه

مشاوره فردی و مشاوره گروهی
ارزیابی هوش
روانشناس کودک
ارزیابی شخصیت
برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه عموم
برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه متخصصین

آموزش والدین
همکاری با مدارس
همکاری با مهدکودک ها
انجام پروژه های تحقیقاتی

آموزش مهارت های زندگی

انسان موجودی اجتماعی است و بقای رضایتمندانه او در گرو ایجاد و تداوم ارتباط مناسب با دیگران است. از این روی، فراگیری و تمرین مهارت های زندگی و بهره گیری از آنها موجب می شود که فرد در ارتباط با خود و دیگران ناکامی و رنج کمتری را تحمل کند.

یکی از خدمات مرکز مشاوره روان آوا آموزش مهارت های زندگی به افرادی که نیازمند این آموزش ها هستند، می باشد این آموزش ها به صورت گروهی و یا انفرادی آموزش داده می شود. آموزش ها به گونه ای است که همگان بتوانند از آن بهره ببرند. جهت آشنایی کاربران سایت مرکز در ادامه به تشریح هریک از مهارت های زندگی پرداخته ایم.

 

آموزش مهارت های زندگی

تفاوت روانکاوی، روانپزشکی، روانشناسی و مشاوره

روانکاوی، روانپزشکی، روانشناسی و مشاوره چه تفاوتی دارند؟ آیا روانکاوی، روانپزشکی، روانشناسی و مشاوره با هم متفاوت هستند؟

مرکز مشاوره 0 8436 امتیاز مطلب: هیچ امتیازی موجود نیست

برای چه مشکلی به چه کسی باید مراجعه کرد؟

مشاوره؛ یکی از حرفه های یاورانه است که معمولاً نگاهی پیشگیرانه و آموزشی دارد و مشاورین معتقدند مشکلات افراد به دلیل کمبود مهارت و دانش در جنبه های گوناگون هست و معمولاً به مراجعین کمک می کنند با افزایش توانایی ها و مهارت های خود به مشکلات شان غلبه نمایند.

روانشناسی؛ در حقیقت علمی است که به مطالعه علمی رفتار می پردازد که با روش های گوناگونی این مطالعه انجام می گیرد. روانشناسی برای اولین بار توسط ویلهلم وونت و در شهر لایپزیک آلمان به شکل امروزی و علمی پایه ریزی شد.

روانکاوی؛ شیوه ای از بررسی و کاوش در احساسات، رفتارها و نگرش های فرد هست که معمولاً گذشته نگر هست و بر پایه مطالعات فروید و پیروان وی می باشد. پس از فروید پیروان وی با تغییراتی روانکاوی نئوفرویدی را بنا نهادند و در دوره 1960 نیز ژاک لکان روانکاوی لکانی را بنا نهاد، در دوران معاصر نیز روانکاوی به شیوه های گوناگون ارتقا و تبیین یافته که می توان به روش های روانپویشی فشرده یا کوتاه مدت اشاره کرد.

روانپزشک؛ کسی است که تحصیلات پزشکی دارد که مرتبط با دستگاه عصبی است و با توجه به نوع تخصصش می تواند برای مراجعین دارودرمانی را تجویز نماید. معمولاً روانشناسان، روانکاوان و مشاوران افراد را به روانپزشک ارجاع می دهند.

پاورپوینت کارگاه ارتباطات بین فردی و انواع روابط

ارتباط چیست؟ مهمترین مهارت های ارتباط مؤثر کدامند؟

مرکز مشاوره 1 62870 امتیاز مطلب: 5.0

پاورپوینت گارگاه انواع روابط بین فردی و مدیریت آن

پاورپوینت رایگان کارگاه انواع روابط بین فردی و مدیریت آن

 

ارتباط چیست؟

اهمیت ارتباط چیست؟

انواع ارتباطات بین فردی

انواع سبک های ارتباطی

سبک منفعلانه

سبک پرخاشگرانه

سبک مقتدرانه

سبک جرأتمندانه

چگونه ارتباط مؤثری برقرار کنیم؟

موانع ارتباطی

مذاکره

اصول مذاکره مؤثر

انتقاد

باید و نباید های انتقاد

تعارض

مهارت های حل تعارضات بین فردی

 

ناخن جویدن در کودکان

راهکارهایی برای کنترل ناخن جویدن در کودکی:

مرکز مشاوره 0 48192 امتیاز مطلب: 4.5

جویدن ناخن یا اونیکوفاژی یک رفتار مخرب موقتی و گاها طولانی مدت است که به همراه نشانه های اضطراب و نشانه هایی مانند کشیدن مو و آسیب زدن به پوست وبدن خود،ازسنین 2سال ویابالاتر شیوع پیدا میکند.

این رفتار اگر توسط والدین یامتخصصین اطفال درسنین پایین تر تحت درمان قرارنگیرد تبدیل به عادت رفتاری شده وتاسنین بزرگسالی هم ادامه ­پیدا میکند.

13 نکته برای برخورد با افراد منفی گرا

راهکارهایی برای تعامل با افراد منفی گرا

مرکز مشاوره 0 60011 امتیاز مطلب: 3.4

13 نکته برای برخورد با افراد منفی گرا

1- عذر خواهی کنید.

2-  صبر و تحمل داشته باشید.

3- چقدر مهم است که حق با من باشد؟

4- عکس العمل سریع نشان ندهید.

5- در خصوص مسائل ناراحت کننده با افراد منفی صحبت نکنید.

6- از دریچه چشم دیگری به مساله نگاه کنید.

7- از تجارب منفی، نیز می توان درس گرفت.

8- با افراد منفی کمترین تماس را داشته باشید.

9- مراقب خود باشید.

10- نتیجه احتمالی واکنش خود را پیش بینی کنید.

11- لیستی از اولویت های زندگی تان تهیه کنید.

12- محبت کنید.

13- بنویسید.

خشم و کنترل آن

مرکز مشاوره 1 37565 امتیاز مطلب: 4.6

خشم مانند سایر هیجانات یک فراورده­ ی روانی است که جسم انسان را نیز تحت تأثیر قرار می دهد، مثلاً موجب افزایش ضربان قلب، تغییر رنگ پوست، تغییر حالات بدنی، افزایش یا کاهش فشار خون و مشکلاتی دیگر که در هر فرد می تواند بروز متفاوتی داشته باشد.

اگر افراد به بروز و وجود خشم خود آگاهی نداشته باشند خشم در آنها همانند فنر جمع می شود و به جایی می رسد که به ناچار تخلیه می شود و ممکن است این خشم متوجه اطرافیان فرد یا متوجه خود فرد شود، خشم به درون موجب بروز افسردگی و اضطراب و خشم به بیرون موجب بروز رفتار پرخاشگرانه در افراد می گردد. خشم یکی از مواردی است که می تواند در روابط انسانی اختلال ایجاد نماید و روابط را به سمت تباهی ببرد بنابراین یادگیری درباره خشم و رفتارهای پرخاشگرانه بسیار ضروری است.

خشم در همسران و روابط زناشویی می تواند آسیب های جدی وارد نمایید نکته ای که باید در روابط زن و شوهر به آن توجه کرد این است که همسری که خشمگین است و ممکن است خشم خود را به صورت انفجاری تحلیه نماید این است که قطعاً در مقابل او همسری پرخاشگر وجود دارد که اعلب به چشم نمی آید زیرا خشم خود را به صورت منفعلانه بروز می دهد و به عنوان ماشه چکان برای بروز خشم همسر دیگر می تواند عمل نماید.

در این متن کوتاه و مختصر سعی شده است چند نکته کاربردی برای کنترل خشم گنجانده شود هر چند که یادگیری رفتارهای مؤثر کنترل خشم می بایست با کمک یک متخصص و مشاوره انجام شود.

برای یادگیری بیشتر در زمینه کنترل خشم پیشنهاد می شود مقاله مفصل و جامع تری که با عنوان مهارت کنترل خشم در سایت قرار دارد را مطالعه نمایید:

چطور با دیگران ارتباط مؤثر برقرار کنیم؟

مهارت های ارتباطی مؤثر

مرکز مشاوره 0 57285 امتیاز مطلب: 4.3

در واقع ما از طریق گوش دادن به احساسات و نیازهای دیگران خیلی چیزها به او می گوییم؛ وقتی با دقت و حوصله او را می شنویم دیگر او را یک تهدید نمی بینیم، گاهی وقتی از کسی کلمه «نه» و «نمی خواهم» را می شنویم حس می کنیم طرد شده ایم ولی اگر با نیاز ها و احساسات پشت این «نه» دیگران همدلی کنیم، دیگر دلخور نمی شویم بنابراین به گفته مهاتما گاندی: بیایید خودمان آن تغییری شویم که در دنیا جستجو می کنیم

زندگی مشترک پس از خیانت چگونه خواهد بود؟

آیا پس از اینکه فرد مورد خیانت زناشویی واقع شد می تواند به زندگی مشترک ادامه دهد؟

مرکز مشاوره 2 63166 امتیاز مطلب: 4.3

زندگی مشترک پس از وقوع خیانت

 

برای پاسخ به این سوال لازم است کل زندگی زناشویی خود را مورد ارزیابی قرار دهیم و به احساسی که همان لحظه دارید فکر نکنید اگر پایه ی اول رابطه را محکم بنا کرده باشید و تا به الان احساسات خوبی را در کنار هم تجربه کرده باشید احتمال ادامه رابطه خوشایند وجود دارد اما اگر همواره رابطه ی پرتنشی را تجربه کرده اید جای امیدواری برای ادامه وجود ندارد.

اما باید مراقب باشید هنگام بازنگری خاطرات با عینک بدبینی به آن ها نگاه نکنیـد و اتفاقـی که ایـن روزها بین تان افتاده موجب تحریف حسی که در کل زندگی به هم داشتید نشود.

اگر این سوال مدام ذهن تان را مشغول کرده که نکند تغییراتی که در همسرم به یکباره ایجاد شد موقتی باشد ؟ نکند مرا گول بزند که با او بمانم؟ پیشنهاد می کنیم عینک بدبینی را کنار بگذارید و به همسرتان فرصت دهید صداقت خود را به شما ثابت کند تا ببینید چند مرده حلاج است؟ اگر در را به رویش ببندید او چطور می تواند به زندگی شما قدم بگذارد و دوباره اعتماد شما را برانگیزاند.

در اینجا پنج شاخص وجود دارد که سرنخ هایی را در خصوص امکان اعتماد دوباره  به دست تان می دهد:

1) اگر اعتقاد زیربنایی اش در مورد زندگی زناشویی تعهد و اعتمادسازی است احتمال کمتری وجود دارد که دوباره به شما خیانت کند.

2) این که فرد چندمین بار است که خیانت می کند تا حدی می تواند میزان بازگشت او را به زندگی متعهدانه تعیین کند.

3) توانایی فرد در ایجاد ارتباطی صریح و به دور از پرده پوشی: آگاهی از نیازها و خواسته های خود و تونایی برخورد مسالمت آمیز و همدلانه  احتمال پایبندی به خانواده را بالا می برد.

4) توانایی گوش دادن و همدلی کردن: همسرانی که نمی توانند پا را از نیازهای خود فراتر گذاشته و به نیازها و خواسته های شما گوش دهند، بیشتر مستعد خیانت دوباره به شما هستند. آیا همسرتان می تواند: در خصوص ضربه ی عاطفی که به شما وارد کرده از شما دلجویی و شما را درک کند؟ اظهار تاسف کند؟  با وجود اختلاف عقیده، به شما گوش کند.

5) تمایل به قبول مسئولیت لازم در قبال رابطه نامشروع: تا زمانیکه همسرتان در مورد رابطه نامشروع به شکلی منصفانه قبول مسئولیت نکرده امید شما به داشتن رابطه ای متعهدانه پوشالی است.

تفکر انتقادی | Critical Thinking

تفکر انتقادی عبارت است از توانایی تفکر مستقل و تأملی، و فکر کردن به شیوه ای روشن و منطقی. می توان گفت نوعی مهارت است که می تواند در افشاء سفسطه ها و استدلال های نادرست بکار گرفته شود.

مرکز مشاوره 4 88905 امتیاز مطلب: 2.9

تفکر انتقادی عبارت است از یک فرایند ذهنی تحلیل یا ارزیابی اطلاعات، بویژه بیانات یا موضوعاتی که افراد به عنوان یک اصل ارائه می کنند. تفکر انتقادی فرایندی است شامل: تأمل روی معنای عبارات، بررسی شواهد و استدلال های ارائه شده، و قضاوت راجع به واقعیت ها. افرادی که تفکر انتقادی دارند می توانند این اطلاعات را از طریق مشاهده، تجربه، استدلال، و تعامل با دیگران جمع آوری کنند.

مهارت حل مسئله Problem Solving Skill

مهارت حل مساله چیست؟

مرکز مشاوره 11 109934 امتیاز مطلب: 2.9

مطالعات نشان داده اند که افرادی که با مهارت حل مسأله آشنا بوده و ان را در زندگی روزمره شان بکار می بندند، استرس یا فشار روانی کمتری را در زندگی روزمره شان بکار می بندند، استرس یا فشار روانی کمتری را در زندگی تجربه می کنند. همچنین یافته ها دال بر آن است که بسیاری از افراد در زندگی با مشکل، دردسر، گرفتاری، بحران و ... روبرو می شوند، اما همه آنها به طور یکسان از این تجارب استرس زا آسیب نمی بینند. چون آنچه مهم است آن است افراد در مواجهه با این گونه موقعیت های دشوار چگونه می توانند به شیوه ای صحیح  عمل کنند و با نیروی فکر خود با مشکلات غیر قابل اجتناب زندگی کنار بیایند. در واقع توانائی حل موفقیت آمیز مسائل، ارتباط نیرومندی با سلامت روان افراد دارد.

          برخی افراد به اشتباه معتقدند که آنها مهارت های حل مسأله را ندارند اما واقعیت آن است که آنها از مهارت های لازم برای حل مسائل برخوردارند فقط کافی است نحوه بکارگیری این مهارت در موقعیت های واقعی زندگی را تمرین کنند. یک راه برای اثبات این موضوع آن است که به گذشته خود فکر کنید و ببینید تا کنون برای حل مشکلاتی که پیش رو داشته اید، از چه راهکارهایی استفاده کرده اید. پس همواره به خاطر داشته باشیدکه مشکل حادی که در حال حاضر برایتان پیش آمده، اولین مشکلی نیست که با آن روبرو شده اید. شما مشکلات بسیار دیگری از این قبیل را در زندگی با موفقیت پشت سر گذارده اید، پس می توانید از عهده این یکی هم برآیید. فقط کافی است به اندازه کافی برای آن وقت گذاشته و آن را به شیوه ای منطقی حل کنید. 

مهارت ارتباط مؤثر

ارتباط مؤثر چیست؟

مرکز مشاوره 6 136702 امتیاز مطلب: 3.6
هدف از برقراری ارتباط با دیگران این است که بتوانید پیام خود را به آنها منتقل سازید. اگر شما بتوانید پیام خود را با موفقیت به دیگران تفهیم کنید، افکار و ایده های شما به طور مؤثر منتقل خواهد شد. در غیر اینصورت، نمی توانید نظر خودتان را با دیگران در میان گذارده و ارتباط شما با آنها به خوبی برقرار نشده و به شکست اهداف فردی یا حرفه ای شما خواهد انجامید. برای کلیه فعالیت های اجتماعی از جمله دوست یابی، ازدواج، تحصیل، اشتغال، برطرف ساختن نیازهای روزانه و ... نیازمند برقراری ارتباط مؤثر با دیگران هستیم و اگر این مهارت را به خوبی نیاموخته باشیم، اغلب فعالیت های اجتماعی ما انگونه که می خواهیم پیش نرفته و رضایت ما را تأمین نخواهد کرد. به عنوان مثال اگر شما نتوانید با همسر،فرزند، والدین یا رئیس تان به طور مؤثر ارتباط برقرار کنید، تعامل صحیحی بین شما شکل نمی گیرد و نمی توانید صحبت یا ایده های یکدیگر را درک کنید. عدم توانایی برقراری ارتباط مؤثر باعث شکل گیری تعارضات بین فردی و در نهایت انزوا و تنهایی افراد خواهد شد.
RSS
12

مشاوره ازدواج

مشاوره تحصیلی

آموزش مهارت های زندگی

شرایط روانی و جسمی فرد خیانت دیده

شرایط روانی و جسمی فرد خیانت دیده

پس از تجربه خیانت چه اتفاقی برای فردی که مورد خیانت واقع شده است می افتد؟ و مهمترین تغییرات جسمانی و روانی در اینگونه افراد چیست؟

وضعیت روانی فرد خیانت دیده چگونه خواهد بود؟

وقتی فردی متوجه خیانت همسرش می شود نگاهش به دنیا تیره و تار شده و خود را فردی ساده لوح و خوش خیال تلقی می کند، ضربه روحی وارده به این فرد بسیار عمیق است.

اعتقادش به نظم و عدالت در جهان زیر سؤال می رود و به یکباره همه آن ارزش ها و کنترلی که برای زندگی اش متصور بوده محو و نابود می گردد. زیر فشار احساسات متناقض خورد شده و از خود می پرسد: نکند دارم دیوانه می شوم.

اما باید گفت تمام این احساسات و سرگشتگی ها عکس العملی واقعی و عادی است اگر غیر از این باشد جای تعجب دارد. بزرگ ترین تهدید برای بهبود روابط زناشویی « از دست دادن امید » است.

فرد از نظر روانی تا مدتی علاقه و اشتیاق به انجام فعالیت های سابق را ازدست می دهد تمرکز نداشته و اعتماد به نفسش به شدت کاهش یافته و احساس استیصال شدیدی دارد، خود را فلج و خالی از احسـاس می بیند.

یکی از سؤالات بنیادینی که ذهن فرد را به شدت درگیر می کند این است: اگر تو شریک زندگی ام، همان که تا به الان فکر می کردم نیستی، پس رابطه ما دورغی بیش نبوده است. بنابراین با این طرز فکر احساسی از پوچی گریبان گیر فرد می شود.

اگر وی در گذشته خود را فردی توانا، جسور، شوخ طبع، با محبت، گرم و دوست داشتنی و جذاب می دیده، اکنون خود را آدمی حسـود، تنـگ نظر ، بدبین و شکاک، تحقـیر شده، ترسیده، تنها، زشت و تندخـو می بیند و در نتیجه حس از خود بیگانگی به او دست می دهد و این حس زخم بسیار عمیق تری از خود خیانت بر جای می گذارد.

وقتی فرد حس استثنایی بودن را از دست می دهد و حس یکی بودن با همسرش مانند سرابی محو می شود نه تنها در جایگاه همسر بلکه در مقام پدر و مادر هم مأیوس و سرخورده شده و خود را بی ارزش دانسته و حس می کند چیزی نداری که حتی به فرزندانش ارائه کند.

بعضی افراد وقتی متوجه می شوند که مورد خیانت قرار گرفته اند احساس بی هویتی می کنند و در نتیجه هر کاری می کنند تا همسر خود را باز پس گیرند حتی به قیمت خوار و ذلیل کردن خودشان در واقع به دلیل شوک عاطفی وارده دست به رفتارهایی می زنند که منجر به خودانزجاری و تأسف می شود اما باید دانست که همه این کارها به دلیل رنج روحی است.

معمولاً ذهن برای محافظت از ما در برابر آسیب های احتمالی آینده خاطره دردناک کنونی را در خود حفظ کرده ، اگر از همسرتان جدا شوید این بی اعتمادی به روابط بعدی شما انتقال خواهد یافت و اگر با همسرتان بمانید، بی اعتمادی تان کم رنگ تر خواهد شد اما به کلی از بین نخواهد رفت.

 

وضعیت جسمانی فرد خیانت دیده:

وضعیت جسمانی فرد خیانت دیده چگونه خواهد بود؟

تغییرات فیزیولوژیک در سیستم اعصاب به دلیل ترشح آدرنالین و سایر هورمون های وابسته به تنش و به دلیل ترشح بیش از حد آدرنالین تحریک سیستم اعصاب سمپاتیک بدن این فرد مدام حالاتی از اضطراب و  بی قراری را تجربه میکند، خواب راحتی ندارد، مدام گوش به زنگ است  و از فرط فکر و خیال زیاد چیزی نمانده از پای درآید، مدام کابوس می بیند در بیداری زمان و مکان را فراموش میکند و زمان برایش دیر می گذرد.

 

چاپ
79439 به این مطلب امتیاز دهید:
3.2

14 نظرات مطلب "شرایط روانی و جسمی فرد خیانت دیده"

مهدی

سلام

دوست من دچار این مشکل شده و همسرش بهش خیانت کرده، به نظرتون من میتونم چه کاری براش بکنم؟


مرکز مشاوره

سلام

وقتتون بخیر دوست گرامی

به نظرم بهترین کاری که می تونید انجام بدین اینه که ارجاعشون بدین به یک مشاور خانواده و خودتون اقدامی انجام ندین زیرا با توجه به اینکه شما دوست هستین برخی از مسائل رو نمیشه و نباید مطرح کرد اما سعی کنید همراه خوبی براشون باشید یعنی بدون اینکه قضاوتشون کنید یا تجویزی کنید باید به حرف هاشون گوش بدین.

اما به طور کلی مشاوره خانواده در این زمینه می تونه کمک کنه بدلیل اینکه مشاوره در زمینه خیانت و مسائل زناشویی بسیار امری تخصصی است و نیاز به تجربه داره.


فیروزآبادی

سلام ممنونم از مطالب مفیدتون.

سوالی داشتم.

این ادمهایی که خیانت میبینن و شکست عشقی میخورن بعد از عمد میرن با یکی رابطه میگیرن که اون بلایی که سر خودشون اومده رو سر یکی دیگه هم بیارن. اسم علمی این بیماری روانی چیه؟

****************

جواب:

سلام دوست گرامی وقت شما بخیر

در حقیقت این یک بیماری روانی نیست بلکه یک شیوه ی حل مسأله غلط هست که توسط فرد به کار گرفته میشه اما مشکل فرد رو پیچیده تر میکنه. پس از بروز خیانت توسط یک زوج باید یک مشاور خانواده و نه هر متخصص دیگری وارد این رابطه شود و به زوجین کمک نماید تا رابطه شون رو بررسی کنن و نقاط مثبت و منفی رابطه شون رو ببینن و در نهایت باید مهارت تصمیم گیری و حل مسأله یاد بگیرن تا مشکل رو برطرف کنن و نباید دست به اقدامات جبرانی و احساسی بزنند.


ثریا

سلام فردی به خواستگاری من اومده که ۵ سال پیش مورد خیانت همسرش واقع شده و متارکه کرده بنظرتون ازدواج با مردی که احتمالا بدبین شده درسته

***************************************

با سلام

دوست گرامی به هر حال ایشون یک انسانه و میتونه دوباره ازدواج کنه، ازدواج با چنین فردی هم مشکلی نداره و درسته البته به شرطی اینکه سایر شرایط هم درست باشه بنابراین به نظرم شما و ایشون باید حتماً به یک مشاور ازدواج مراجعه کنید تا موارد دیگری که میتونه بسیار مهم باشه توسط یک متخصص بررسی و در نهایت جمع بندی بشه


نیایش

شوهرم بهم خیانت کرده بهش زنگ زدم دختره از قصد جواب داد ک صداشونو بشنوم کلی جیغ زدم مامانم گوشیمو ازم گرفت صداشونو شنید اخرم قش کردم به بیمارستان رفتم الان خانوادش و همسرم میخوان ک بهشون یه فرصت بدم بابام ازم خواهش کرد این یه بارو ببخشم ولی صداشون تو گوشمه دارم اذیت میشم حالم خیلی بده نمیدونم باید چیکارکنم دلم حتی خودکشی میخواد *********************************

جواب: سلام وقتتون بخیر امیدوارم سالم و سلامت باشین

دوست عزیز لازمه که با کمک یک متخصص زندگی زناشویی تون رو دوباره مرمت کنین خودتون به تنهایی چنین کاری نکنید، یادتون باشه زندگی تون خراب شده چون کمک حرفه ای نگرفتین، الان هم با همسرتون قرار بذارین که یه دوره ای به طور منظم به یک خانواده درمانگر مراجعه کنید.

در مورد افکار خودکشی هم که دارین ازش ساده نگذرین و حتما به یک روانپزشک مراجعه کنید این اصلاً طبیعی نیست که به خودکشی فکر کنیم.

میتونین با مرکز مشاوره ما تماس بگیرین


مهدی

عالیه.ی سوال من با ی دختری آشنا شدم الان مدتی هس باهمیم خانوادها هم میدونن وتازگیا فهمیدم قبلن با کسی دگ بوده ک اون شخصو میشناسم دوسمه وبا ایشون رابطه داشته .الان موندم چیکار کنم ی روز میگم برم خواستگاری روز بعدش پشیمون میشم .احساس گناه میکنم راهنماییم کنین لطفا *******************************

جواب: دوست گرامی فعلا با این ابهام و شک و تردیدی که دارید باید دست نگه دارید و ابتدا باید موضع خودتون رو مشخض کنین، لازمه در این مورد صددرصد اطمینان داشته باشین و بعد اقدام به خواستگاری کنید، پیشنهادم به شما یکی دو جلسه آموزش و مشاوره پیش از ازدواج هسیت


امیرحسین

سلام

زن من که البته از خانواده مذهبی و متدین هم بود بعد از ۱۲سال زندگی مشترک بهمکاری یکی از به اصطلاح دوستانم خیانت کرد .البته کاملا واضح بود چون توسط زن همون آقا لو رفتن و هنگام رابطه جنسی تو یه باغی با پلیس مواجه شدن.اولش برام سخت بود زیاد چند ماه تو اتاقم بودم و کابوس می‌دیدم.فکر هر کاری رو میکردم حتی خودکشی بیشترین راهکار بود برام اما یهو به این فکر کردم که چرا من باید ناراحت باشم مگه من خیانت کردم،مگه من اشتباه کردم،اون رفته مثل یه آشغال بی ارزش پست آرین کار رو انجام داده،خوشحال شدم از اینکه خداوند دستشون رو رو کرد،و اینجوری دقیقا دو تا موجود کثیف و بی ارزش رو از زندگیم کشید بیرون.فهمیدم ارزشم خیلی بالاس که کائنات نگذاشت بیش از این زندگیم تحت شعاع این کثافت کاری قرار بگیره و در اصل درحال پاکسازیه زندگیم بود.

خدارو شکر میکنم و باز خدارو شکر میکنم

**********************************************************

سلام دوست گرامی

کاملا درسته به هر حال در هر رابطه ای ما فقط 50 درصد تأثیرگذار میتونیم باشیم و باید طرف مقابل هم برای این رابطه تلاش کنه و اگه نکنه یعنی در اون رابطه با تمام وجودش حضور نداره،

به هر حال خوشحالم گه بعد از این اتفاق تلخ تونستین سازگاری تون رو به دست بیارین


امیرحسین

گمونم همه باید اینو بدونن

اگه روزی معلوم شد که داره بهت خیانت میشه باید خوشحال باشی که مسئله آشکار شده و درست تصمیم بگیری خودکشی بخاطر یه موجود بی لیاقت و بی ارزش معنی نداره.زندگی در جریانه خیلی هم زیباس.

اگه درست فکر کنید می‌بینید با پاک کردن خیانت کار از زندگیتون و از فکرتون میتونید چه زندگیه بهتری رو ادامه بدید.وقتی این مسئله فاش میشه خوشحال باش که تو بنده برگزیده خدا هستی که نزاشت زندگیت بیش از این تلف بشه خوشحال باش که فهمیدی اشتباهت رو در انتخابت.خوشحال باش که خدا با توست.

***************************************************************

کاملاً در سته

بسیار عالی

در ضمن پیشنهادی که ما به عنوان مرکز مشاوره داریم این هست که بعد از یک شکست عاطفی بهتره فرد به تنهایی بار این شکست رو به دوش نگیره و از کمک یک متخصص استفاده کنه بنابراین برای درمان خیانت زناشویی و اختلالات مرتبط و پیامدهای ناخواسته ای که داره حتماً از کمک یک مشاوره با تجربه استفاده کنین در این زمینه مرکز مشاوره روان آوا هم با متخصصانی که داره میتونه در خدمت شما عزیزان باشه


کابر

من حس میکنم که معلمم شکست عشقی خورده چون دیگه اوت آدم قبلی نیست خیلی خشک و سرد شده نمیتونه زیاد صحبت بکنه و توی چشماش گاهی اشک جمع میشه صداش میگیره و معلومه که تو خونه خیلی گریه میکنه چون زسر چشمش تیره مانند میشه این معلم ما از خوشگلی هیچی کم نداره ولی من خیلی اونو دوست دارم و وقتی میبینم داره غصه میخوره منم ناراحت میشوم و اشکم در میاد بازم هنوز مطمعن نیستم که شوهرش بهش خیانت کرده باشه یا نه ولی این حدس رو میزنم با این نشونه هایی که گفتم بنظرتون من به عنوان یک دانَ آموز نه به عنوان یک فرد دلسوز که با غم معلمش غمگین و با شادی اون شاد میشه چیکار میتونم براش انجام بدم ؟اینم بگم خیلی آدم محترم و توداری هست و جز درس نمیتونی در مورد چیز دیگه ای ازش سوال بپرسی و حال صحبت کردن هم نداره خیلی ناراحته توروخدا بگید من چیکار میتونم براش بکنم که دیگه انقدر ناراحت نباشه ؟

*******************************************************************************

مرکز مشاوره روان آوا:

دوست گرامی در این مورد شما کاری نمی تونین کنید مگر اینکه ایشون از شما مشاوره بخواد با توجه به اینکه معلم تون هست شما نباید پیش قدم بشوید و بهتره ایشون وقتی با شما صحبت کرد و درد دل کرد اونوقت شما پیشنهاد بدین که به مشاور مراجعه کنند. در این زمینه مشاورین مرکز مشاوره روان آوا هم می توانند به دوست شما به صورت آنلاین یا حضوری مشاوره بدهند.

موفق باشد


مریم

با سلام..راستش منو وهمسرم حیلی روابط خوبی با هم داریم تو همه مسائل مثل یه دوست هستیم طوری که شاید خیلی ها حسرت بخورند...مدتی شک ورم داشت...رفتارش عوض شده بود مشکوک شده بود ...اما رابطش با من مثل قبل بود....تا اینکه بعد از ۹ماه اتفاقی که گوشیش دستم بود اس مسی اومد که اسم خواهرش سیو شده بود چند تاییشو باز کردم خودندم استیکر ها....تمام ریز و درشت روزمرگیهاش....

و به جایی رسیدم که اسم طرف با لقب خوشگلم نوشته بود دنیام سیاه شد فهمیدم خواهرش نیست...واسه رد گم کنی این کارو انجام داد ...ازش پرسیدم گفت هیچکس نیست...شمارشو برداشته بودم از طریق عکس پروفایل دیدم یه زنست که حداقل ۱۰ سالی بزرگتر میزد ....

خیلی حالم بود الان یکماه میگذره...فقط به امید پسرم زنده موندم...فقط میگفت اون حای مادر منه..منو راهنمایی کرده هزار بار....

اخه سوالم اینه پس چرا براش حرفهای رمانتیک می‌نوشت...بهم میگه تو عزیزترین آدم زندگیمی...

نمیدونم راست یا دروغ....مغزم پره اون پیامهاست...چرا باید اسم خواهرش رو سیو می‌کرد چرا باید مخفیانه چت می‌کرد یا باهاش میرفت بیرون....میترسم دروغ گفته باشه . و رابطه شون جدی تر باشه....در ضمن اون خانوم انکار وضع توپی داره....

*********************************************************************************

مرکز مشاوره روان آوا:

دوست گرامی این به هر حال پنهان کاری و به نوعی خیانت محسوب میشه و باید برای حل و فصل آن حتما از یک درمانگر خانواده استفاده کنید امیدوارم مشکل را حل کرده باشید و رابطه را از نوع بسازید.

همکاران ما در مرکز مشاوره روان آوا برای حل مشکل شما و درمان خیانت زناشویی و حل بحران های خانوادگی آموزش دیده و تجربه دارند و اگر تمایل داشتین می تونین در این خصوص با مرکز تماس داشته باشید

موفق باشید.


..

سلام شخصی که از دوست پسرش خیانت دیده و ازش جدا شده و حالا اون بی اعتمادی رو به بقیه تعمیم میده و self ضعیفی داره باهاش چیکار کنیم و چطور کمک کنیم این دو تا رو حل کنه؟

******************************************************************************

مرکز مشاوره روان آوا:

چنین افرادی که اتفاقا تعدادشون هم کم نیست به شدت نیاز دارند به اینکه تحت نظر یک درمانگر آموزش هایی ببینند و به برخی از مهارت ها مسلط بشن به طور کلی کاری که باید انجام بدین اینه که ارجاعش بدین به یک درمانگر که باهاش کار کنه خودتون کاری بیشتر از همدلی نمیتونین انجام بدین چون ممکنه دچار چالش هایی بشوید.

موفق باشید


زینب

سلام خسته نباشید من یک ماهی هست بعد اینکه شریک عاطفیم ک قرار باهم ازدواج کنیم . بهم خیانت کرد من روانی شدم کلا فک میکنم ب همه خس دارم و ه کاریو سر اونا انجام میدم . بااینکه من کسی دوس ندادم و این باعث میشه حس خیانت بگیرم. بهش بگم ک من این فکرارو کردم و اونم عصبی میشه . و دار باعث جداییمون میشه چرا من توهم میزنم ؟دلیلش چیه چیکار کنم من ۱۸ سالمه ما بعدم قرار باش ازدواج کنم.

*****************************************************************************

مرکز مشاوره روان آوا:

به نظرم در چنین شرایطی شما نباید ازدواج کنید و بهتره رابطه تون رو بررسی کنید و کمک کنین ابعاد این مشکل با گذشت زمان مشخص بشه و برای تصمیم گیری برای ازدواج نباید ریسک کنید.

موفق باشید


پدرام

این بلا سر منم اومد و کیس ازدواجیم بعد دو سال رابطه عاطفی عمیق بهم خیانت کرد و بعدشم ولم کرد الان تقریبا دیوونه شدم 😂😔

******************************************************************************

مرکز مشاوره روان آوا:

با سلام به نظر می رسه چنین تجاربی بسیار سخت و دردناک هست و امیدوارم شما هم برای حل مشکل تون حتماً کمک گرفته باشید چون بار چنین تجاربی به حدی سنگین هست که به تنهایی نمیشه حلش کرد.

موفق باشید


نگار

سلام وقت بخیر

من حدودا 4 سال با یک فرد توس رابطه بودم همه چیز عالی بود خانواده ها همه از رابطه ما خبر داشتن

عید بود و نامزدم رفته بود خونه اقوام و...

من بهش گفتم عزیزم عید من نمیخوام زیاد مزاحمت بشم هر وقت پیام دادی جوابت میدم

تا زیاد وقتت و نگیرم ک عید بهت خش بگذره

بد عید بهم گفت که من با دختر خالم وارده رابطه شدم ولی ب دروغ گفت خانوادم مجبورم کردن دروغ بود

بهم گفت یکم بهم فرصت بده تا ازش جدا بشم سه ما بهش فرصت دادم ولی ن بد سه ما گفتم من دیگه نیستم در صورتی ک واقعا عاشقش بودم و جدا شدیم تو ای مدت واقعا داغون شدم ریز مو شدید وزن کم کردم دستم لرزش پیدا کرد نصبت. ب همه بی اعتماد شدم و‌.. از همه پسرا متنفرم بودم

بد گذشت چند ماه بهم پیام داد ک بلاخره جدا شدم

بهم میگه عوض شدم ولی میترسم باز خیانت کنه

ازم ی فرصت دیگه میخواد ولی نمیدونم بدم یا ندم

ب نظر شما چیکار کنم؟

**************************************************************************************

مرکز مشاوره:

دوست گرامی به نظرم شما حتما باید به صورت حضوری به یک مشاور مراجعه کنید تا مواردی رو در شما بررسی کنند که بتوانید قاطعانه تصمیم بگیرند.

موفق باشید

لطفا برای ارسال نظر وارد سایت شوید یا ثبت نام نمایید

x
soap2day